Betaalmethoden
Welkom bij BestBuyHoesjes.nl

Betaalmethoden

U kunt uw bestelling  bij BestBuyHoesjes.nl veilig en met uw vertrouwde betaalmethode voltooien. Tijdens het stappenplan om uw bestelling te voltooien krijgt u de volgende methoden iDeal, AfterPay of Paypal (Mastercard/Visa).

Alle betalingen geschieden in een beveiligde SSL verbinden, hierdoor is een betaling altijd veilig en waterdicht tegen fraudeurs en phishing.


 

iDeal

iDeal logo


Heb je toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of Knab. Dat kan je zonder speciale software eenvoudig afrekenen met iDeal.

  • De gemakkelijkste manier van internetbetalen.
  • Veilig betalen via je eigen bank in een veilige SSL omgeving
  • Je betaling is direct ontvangen, de levertijd blijft gegarandeerd.

 


 

Billink

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay.

Billink voert voor BestBuyHoesjes.nl het volledig achteraf betaalproces uit. Dit betekend dat u een digitale acceptgiro van Billink via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. 

Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert Billink een gegevenscontrole uit. Billink hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar eigen Privacy Statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot een achterafbetaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het beoogde product ook veilig betalen met iDeal Paypal, of 1 van de vele andere opties.


 

Bancontact/Mister Cash

Bancontact logo
Voor klanten uit België bieden wij Bancontact/Mister Cash aan.
Voor een snelle en veilige betaling bieden wij Belgische klanten betalen met Bancontact/Mistercash. Bancontact/Mistercash betaalmethoden worden voor Bestbuyhoesjes.nl verzorgd door Multisafepay.nl

  • Snel en veilig betalen met bancontact in SSL omgeving.
  • Wij ontvangen gelijk het orderbedrag waardoor de levertijd korter is dan bankoverschrijving via IBAN.

 

PayPal

Paypal logo
Wij accepteren ook betalingen met PayPal, bij een PayPal betaling ontvangen wij direct een betalingsupdate en kunnen wij ook onze levertijd garanderen.

Ons paypal betaaladres is :


Overboeking

Een overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen.Bank iban

Als u kiest voor overboeking dan krijgt u een scherm te zien met een betaalverzoek met een uniek kenmerk. U kunt vervolgens direct inloggen in uw eigen vertrouwde bankomgeving om het bedrag over te maken, ook kunt u ervoor kiezen om het verzoek eerst naar uw e-mail te sturen en het later over te maken.

Zodra de betaling is geslaagd ontvangen wij daar bericht van en word de bestelling verder afgehandeld

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »