Blog - Verleng met 8 tips de batterijduur
Welkom bij BestBuyHoesjes.nl

Verleng met 8 tips de batterijduur

  • Geplaatst op
  • Door Martijn de Haas
  • 0
Verleng met 8 tips de batterijduur

We zijn er allemaal bekend mee, die dagelijkse ergernis van het steeds weer ontvangen van die lege telefoon of tablet batterij. In deze blog geven wij 8 tips hoe je de batterijduur aanzienlijk kunt verlengen.

1: Sluit alle apps waar u momenteel geen gebruik van maakt, veel apps waarvan u denkt dat deze gesloten zijn draaien nog steeds op de achtergrond en slurpen daarmee een slokje batterij.


2: Zet de lokatievoorzieningen van het toestel uit, vooral voor smartphones is dit handig omdat hiermee de telefoon constant een verbinding maakt en zoekt met een zendmast. Obama is watching you ;)


3: Zet alle dataverbindingen uit als deze niet gebruikt worden, wifi, 3G/4G en vooral bluetooth is een groot gebruiker van de batterij.


4: Zet het automatisch binnenhalen van e-mails uit, een optie waarmee elke 5 minuten er gecontroleerd wordt op nieuwe emails is een groot verbruiker. Dit zijn 288 refreshes per dag, het is aan te raden handmatig de e-mails binnen te halen.


5: Pushberichten, leuk en lekker sociaal die pop-ups van twitter en facebook, maar deze functie gebruikt ook een groot deel van de batterij op, elke keer wanneer er een push bericht binnenkomt licht het scherm weer op.


6: Stel de helderheid van het scherm opnieuw in, bij de instellingen kunt u kiezen voor de helderheid van het scherm stel dit in rond de 30.


7: Trilfunctie, de welbekende functie waarmee je de bevestiging krijgt dat je super sociaal bent. Trilfuncties slurpen batterijen, het geeft een besparing om deze uit te zetten.


8: Stel de automatische scherm vergrendeling korter in, des te sneller het scherm op lock gaat des te minder de batterij gebruikt wordt om het scherm belicht te houden. Stel deze in naar voorkeur maar hoe korter hoe beter.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »