De nieuwe iPad Pro bijna bevestigd
Welkom bij BestBuyHoesjes.nl

iPad Pro hoes gesignaleerd

  • Geplaatst op
  • Door BestBuy hoesjes
  • 1
iPad Pro hoes gesignaleerd

Een recent opgedoken beschermhoes laat ons vermoeden groeien dat Apple bezig met een vernieuwing in hun iPad lijn. De iPad zal waarschijnlijk de 'Pro' gaan heten.

Na de gepubliceerde foto door het Franse Nowhereelse zijn de geruchten voor een nieuwe iPad groter geworden, volgens de Franse website hebben zij jarenlang contact met een bron binnen Apple. Inside information? Nowhereelse heeft vaker gelekte plaatjes gepubliceerd die achteraf bleken te kloppen.

De iPad Pro hoes
Op de afbeelding is zichtbaar te zien dat de deze hoes geen standaard uitsparingen heeft zoals de nieuwste iPad Air en zijn voorgangers. Helaas kunnen wij het product niet eigenhandig vergelijken maar het ziet er naar uit dat deze hoes rond de 12,7inch groot is.

Als je goed naar de hoes kijkt zie je dat er boven en onderin extra uitsparingen zijn gemaakt wat kan duiden op een iPad met 4 speakers, wat natuurlijk erg fijn is voor de Netflix fanaten en muziek liefhebbers. De overige uitsparingen zijn zoals de huidige iPad bestemd voor de aan/uit knop, de camera, de volume knoppen en de lightning ingang.
Aan de linkerkant is ook een uitsparing gemaakt, waar deze voor dient is nog niet bekend wij gaan ervan uit dat het voor een micro simkaart is.

Gerucht of tóch werkelijkheid?
Velen van ons wachten er al een tijd op dat Apple haar iPad's nu echt een gaat vernieuwen, na de succesvolle iPad series wordt dat wel eens tijd. Hoewel er over de iPad Pro al sinds 2013 veel geruchten de ronde doen, verwachten tech watchers dat de Pro medio 2015 geïntroduceerd wordt.

Een nieuw gerucht is dat de iPad Pro standaard voorzien gaat worden met een eigen styluspen, om er beter mee overweg te kunnen en zich meer te richten op de zakelijke gebruiker.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »