Klein maar fijn: De iPad Mini 2
Welkom bij BestBuyHoesjes.nl

iPad Mini 3, klein maar krachtig

  • Geplaatst op
  • Door Martijn
  • 0

De iPad mini is een bijzonder apparaatje. En met een derde generatie zorgt Apple er wéér voor dat we al onze wensen overboord gooien en ons overgeven aan dit kleine en handige device. Op 16 oktober 2014 introduceerde Apple Inc. verschillende tablets, waaronder de iPad mini 3. Een schitterend display, krachtige chip en geavanceerde technologieën laten ons verlangen naar meer. Wat kan dit kleine apparaatje nog meer?

De iPad mini was altijd al klein, snel en ontzettend handig. Maar nu is hij nogmaals verbeterd. Een Touch ID, iOS 8 technologie en een gouden uitvoering zorgen ervoor dat u de iPad mini nog minder makkelijk weglegt. Dun en licht met ontzettend veel mogelijkheden. Geen iOS 7 technologie meer, maar een iOS 8 variant. Dit geavanceerde mobiele besturingssysteem biedt nieuwe mogelijkheden, waardoor de iPad mini 3 een onmisbaar item wordt.

Verschil in iPad mini’s

Apple heeft niet veel aandacht gegeven aan de nieuwste mini versie van de iPad. De introductie van dit kleine en snelle apparaat duurde slechts 30 seconden! We kunnen Apple dit niet kwalijk nemen, want het apparaatje introduceert zichzelf. De iPad mini 3 is in veel opzichten vergelijkbaar met zijn voorganger: de iPad mini 2. Hierbij was de resolutie van het display verhoogd ten opzichte van de eerste variant van de mini, en is ook de Apple A5-processor vervangen voor een krachtigere A7-variant. Andere kleurvarianten waren in opkomst en ook de maximale opslagcapaciteit werd verhoogd naar 128GB. Bij de derde generatie is er weinig veranderd, maar de toevoegingen díé gedaan zijn, zijn het noemen waard.

Nieuwe snufjes

De iPad mini 3 moet het nog doen met de A7-chip van vorig jaar. Ook de camera is nog altijd een 5 megapixel variant en de afmetingen van de tablet zijn eveneens hetzelfde. Toch zijn er ook enkele nieuwe snufjes te vinden op dit kleine apparaatje. Zo is de derde generatie voorzien van een speciale Touch-ID vingerafdrukscanner. Deze bijzondere specificatie zorgt ervoor dat dit device alleen ontgrendeld kan worden met behulp van uw eigen vingerafdruk. Zo zijn bestanden en foto’s optimaal beschermd. Natuurlijk kennen we dit snufje al van de iPhone 6 en iPad Air 2. De Finger Touch ID zit op de home button en is dus snel en eenvoudig te gebruiken om bijvoorbeeld applicaties aan te schaffen. Een wachtwoord is niet meer vereist. Dus geen gedoe meer met het vergeten van uw wachtwoord. En hij gaat nog lekker lang mee ook: geen 9 uur, maar 10 uur batterij.

Een gouden troon

De 32GB-versie is uit het assortiment verdwenen. U kunt nu nog terecht voor de 16GB, 64GB en 128GB variant van de iPad mini 3. Waar zijn voorganger slechts in wit/zilver en grijs/zwart verkrijgbaar was, is het nieuwe speeltje ook verkrijgbaar in een goudkleurige versie. Extra feestelijk dus! Het robuuste aluminium design is nog altijd gevoelig voor krassen en ook het Retina scherm kan de nodige schade oplopen. Met een stijlvol en fashionable hoesje is de iPad mini goed beschermd.
De komst van deze nieuwe mini tablet heeft gezorgd voor een nieuwe lading cases en hoesjes. Voor een optimale bescherming in een trendy jasje!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »