De iPhone 6 staat voor de deur
Welkom bij BestBuyHoesjes.nl

De iPhone 6 staat voor de deur

De iPhone 6 staat voor de deur

Het is weer zo ver! Na een jaar van geruchten en speculaties heeft Apple de uitnodigingen weer de deur uit gegooid, de iPhone 6 komt eraan. Op 9 september laat Apple zijn nieuwe vlaggenschip aan de wereld zien, waar momenteel alweer genoeg over uitgelekt is.
 

Het ziet er naar uit dat Apple een nieuwe weg in slaat, door het uitbrengen van twee formaten iPhones, een 4,7-inch en een 5,5-inch formaat. Deze formaten zijn beide toch groter dan de iPhone 5S, het huidige vlaggenschip van Apple. Of dit een slimme zet is? Tegenwoordig vestigen de meeste telefoonbedrijven telefoons in grotere maten, dus ook Apple kon niet achter blijven.
 

Wat erg opvalt is dat Apple na minder dan een jaar alweer een nieuw besturingssysteem aan gaat kondigen: iOS 8. Met nieuwe functies waarmee je vlekkeloos samenwerkt met je andere iDevices en twee keer zo efficiënt aan de slag kan is dit natuurlijk weer een goeie zet van Apple.
 

Verwachtingen zijn dat de iPhone afgeronde hoeken krijgt en rond terugloopt, zoals de iPad Air en de iPad Mini, wat een hele verandering is gezien we sinds de iPhone 3GS geen afrondingen meer hebben gezien. Ook het gerucht gaat dat de iPhone 6 beschikbaar wordt in een 128 gigabyte opslag variant, wat weer een uitkomst is voor mensen die alles op hun telefoon zetten. De camera zal vermoedelijk niet aangeraakt worden al gaat wel het gerucht dat er een 13-megapixel-camera in zal zitten. Ook zal Apple de nieuwe A8 processor in de iPhone plaatsen, wat resulteert een zeer snelle ervaringen en een geweldig gebruikersgemak. Ook saffier glas zou de iPhone komen versterken. 
 

De Chinese fabrikanten zijn ook weer aan de slag gegaan en het eerste dozijn hoesjes voor de iPhone 6 is alweer op de markt, gebaseerd op alle geruchten die zijn uitgelekt. Ook op genoeg Nederlandse webshops zijn er weer ladingen aan hoesjes te koop, waar wacht u nog op? Door de extra functies van de nieuwe iPhone worden de hoesjes ook weer grandioos met vele extra functies. Er staat ons nog een hoop te wachten! 
 

We hoeven niet lang te wachten totdat deze speculatie bom ontketend wordt en we de iPhone 6 in volle glorie kunnen bewonderen. Wij zitten klaar op 9 september!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »