De iPad Air 2 veelzijdig in zijn soort
Welkom bij BestBuyHoesjes.nl

De iPad Air 2 veelzijdig in zijn soort

  • Geplaatst op
  • 0

Een nieuwe iPhone vraagt natuurlijk ook om een nieuwe iPad. En daar heeft Apple Inc. Dan ook zeker voor gezorgd! Met nieuwe ontwikkelingen en een grote vraag is het niet meer dan logisch dat er een nieuw model op de markt komt: de iPad Air 2. Dit nieuwe speeltje werd door Apple Inc. op 16 oktober 2014 aangekondigd. Alle ins- en outs van dit razendsnelle, dunne apparaat leest u hier!

Apple in tablet: de iPad Air 2

De iPad Air 2 is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: Zilver, Spacegrey en Goud. Een bizar dunne tablet met oneindig veel mogelijkheden. Een 9,7 inch display met een resolutie van 2048 x 1526. Het touch screen is onder handen genomen en de drie lagen van het Retina glas zijn teruggebracht tot één laag. Zo is de iPad Air 2 1,4 mm slanker dan zijn voorganger. Een ultradunne tablet, die zo weinig weegt dat u haast vergeet dat u hem in handen heeft! Om lichtweerkaatsing te voorkomen op het glas, is een anti-reflectie coating toegevoegd. De minst spiegelende tablet ter wereld, waarin kleuren beter tot hun recht komen en ook het contrast groter is.

Een gouden combinatie

Apple slaat een geheel nieuwe weg in met haar nieuwe besturingssysteem iOS 8, wat al bekend is bij de iPhone 6. Nieuwe functies vinden hun weg en zorgen voor een vlekkeloze samenwerking met andere iDevices. Met zekerheid kan gesteld worden dat iOS 8 het meest geavanceerde mobiele besturingssysteem ter wereld is, wat de iPad Air 2 tot een onmisbaar item maakt. Wat u op het ene apparaat begint, kunt u eenvoudig afmaken op een ander. Films, boeken, muziek en apps kunt u aan maar liefst zes gezinsleden beschikbaar stellen. Met iCloud Drive wordt elk bestand veilig bewaard, zodat u er op elk apparaat bij kunt. De iOS 8 en de iPad Air 2 zijn dus een gouden combinatie!

De iPad Air 2 is niet alleen een stuk dunner, maar ook vele malen sneller dan zijn voorganger. Met de nieuwe A8X chip wordt gezorgd voor betere systeem- en grafische prestaties. De tablet doet dan ook zeker niet onder voor een gemiddelde pc, met zijn 64-bits architectuur. Wi-Fi is haast twee keer zo snel als bij zijn voorganger. Lekker zuinig is hij ook: de batterij gaat gemiddeld 10 uur lang mee. Zo wordt werken, gamen of shoppen nog eenvoudiger en leuker!
 

Camera’s vermomd als iPad

Ook op het gebied van foto’s schieten en films maken, doet de iPad Air 2 niet onder voor zijn voorganger. De nieuwe iSight-camera is de beste iPad-camera tot nu toe en bevat een verbeterde sensor, geavanceerde optica en een door Apple ontworpen beeldsignaalprocessor. Nieuwe functies, zoals een timelapse-, burst-, panorama-, slowmotion- en timermodus, maken het schieten van foto’s en filmpjes tot een daverend succes. Ook bij weinig licht is het resultaat groots: waanzinnige foto’s, filmpjes en selfies!

Om al uw bestanden, foto’s en video’s goed op te kunnen slaan en ervoor te zorgen dat deze beschermd zijn, heeft Apple de iPad Air 2 voorzien van een baanbrekende Touch ID-technologie. Waarschijnlijk kent u dit snufje al van de iPhone 6. Een ongeëvenaarde beveiliging met een ultiem wachtwoord: uw eigen vingerafdruk. Met slechts één aanraking ontgrendelt u de iPad Air 2. Bent u klaar om het meest vernuftige apparaat van vandaag de dag te gebruiken?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »