Apple vs Samsung | BestBuyHoesjes.nl
Welkom bij BestBuyHoesjes.nl

Apple vs Samsung

  • Geplaatst op
  • 0

De strijd der titanen: Apple versus Samsung. De twee grootste spelers op de markt bezitten ruim twee derde van de markt en zijn razendsnel in het bedenken en ontwikkelen van nieuwe snufjes. Van mobiele telefoons tot tablets, deze grootmachten weten alles op het gebied van mobiele technologie te ontwikkelen. Het zijn concurrenten die onderling al vele kwesties hebben moeten uitvechten. Eén ding is echter zeker: wanneer het aankomt op mobiele technologie, zit u bij beide merken goed! Ze hebben immers niet voor niets een toppositie op de markt verworven.

Het appeltje

Apple kennen we allemaal. Het beroemde appeltje dat de wereld heeft veroverd. Deze gigant stond jarenlang onder leiding van Steve Jobs en heeft talloze nieuwe snufjes op de markt gebracht. Wie heeft er immers niet een iPhone variant gehad? En wat dacht u van de vele tablets die Apple heeft geproduceerd? Ieder jaar komt er weer een betere variant op de markt. Nieuwe technologieën, geavanceerde displays en vele functies zorgen ervoor dat u telkens weer het nieuwste product wilt hebben. We lezen allemaal over de lange wachtrijen, die ontstaan bij de introductie van een nieuw Apple product.

Onvergetelijk Samsung

Samsung is tevens een grote speler op de markt van de mobiele telefonie. Innovatieve, mooie toestellen en geavanceerde tablets zorgen voor een toppositie. Ieder jaar brengt het merk verschillende smartphones op de markt en ook de tablets verschijnen regelmatig in het nieuws. Met een focus op design en nieuwe toepassingen zorgt Samsung er telkens weer voor dat smartphones en tablets als warme broodjes over de toonbank gaan. Van de Galaxy S3 tot en met de Galaxy S5, de Galaxy Note en natuurlijke de Galaxy Tab: producten die we allemaal veelvuldig gebruiken voor allerlei toepassingen. De stijlvolle designs en geweldige functies maken het gebruik van een Samsung smartphone of tablet een onvergetelijke ervaring. Apple en Samsung hebben de nodige onderlinge rivaliteit. Toch hebben beide merken het grootste deel van de markt in handen. Waar Apple slechts eenmaal in het jaar met een nieuwe iPhone-variant komt, brengt Samsung meerdere smartphones per jaar uit. Beide merken lanceren regelmatig een nieuwe tablet, in normaal formaat of in een mini-variant. Eén ding is echter een feit: of u nu kiest voor Apple of Samsung, met beide merken heeft u een uitmuntend product in handen!

Een persoonlijk tintje

Op Bestbuyhoesjes.nl kunt u kiezen uit een groot assortiment aan telefoon- en tablethoesjes. Een apparaat van één van de twee topspelers dient immers voldoende beschermd te worden. Krassen en deuken zijn snel gemaakt en ook vuil weet zich een weg te banen naar uw device. U zit met een hoesje voor uw telefoon of tablet dan ook altijd goed. Zowel voor Apple als voor Samsung zijn verschillende hoesjes te vinden. Leren hoesjes in meerdere kleuren, hardcases, screenprotectors en flexibele hoesjes. Apple en Samsung ontwikkelen hun apparaten immers vaak maar in enkele kleuren, waardoor het een must is om uw device te voorzien van een persoonlijk tintje. Met behulp van een hoes kunt u regelmatig wisselen en een unieke uitstraling creëren! Heeft u al een keuze kunnen maken?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »