Apple komt met de iPad Air Plus en Mini 4 | BestBuyHoesjes.nl
Welkom bij BestBuyHoesjes.nl

Apple komt met de iPad Air Plus en Mini 4

  • Geplaatst op
  • Door Martijn de Haas
  • 0

De geruchtenmolen van alle Apple watchers gaan weer draaien, de nieuwe iPad's genaamd iPad Air Plus en iPad Mini 4 gaan ons een nieuwe ervaring bieden.

De visie en productiemotor van Apple staat nooit stil en dat blijkt maar weer eens! Apple werkt aan nieuwe iPad's die de tegenvallende verkoopcijfers van de iPad Air 2 en iPad Mini 3 moeten doen vergeten.
De namen van de nieuwe tablet's gaan zijn de iPad Air Plus en de Mini 4, beide tablet's gaan voorzien worden met de nieuwe Apple A9 SOC processor de opvolger van de A8X processors.

De nieuwe iPad Air Plus zal waarschijnlijk uitgebracht worden met een 12,2 inch in het bekende retina glas, ijzerwerk en superscherp. Op een lek van de protype van de Air Plus worden de afmetingen van de behuizing geschat op 305.3x220.8x7mm dik. De iPad Plus wordt dus 6cm breder en 5cm hoger als de versie iPad Air 2.

Ook nieuwe iPad Mini 4 zal voorzien worden met een verbetering op het interne gedeelte, hopelijk gaat Apple eens overstag en wordt de Mini nu eens vernieuwd (geen wonder de tegenvallende cijfers voor de Mini 3). Ook zal er een Apple A8X processor ingebouwd worden die ook in de iPad Air 2 verwerkt zijn, een duidelijke stap in de performance van de Mini's.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »