Samsung Galaxy Tab 3 7.0 hoesjes

Een nieuwe Samsung Galaxy Tab 3 7.0 hoes kopen

De kleine 7 inch Galaxy Tab 3 is de opvolger van de populaire 7 .0 Galaxy tab 2. De Tab 3 is net als zijn voorganger uitgebracht met een scherp 7.0 inch Touch screen, maar de echte upgrade zit in de hardware. Zo heeft Samsung in de nieuwe Tab 3 serie een dual core processor waardoor de prestatiesnelheid van de tablet aanzienlijk is verbeterd. Ook het design van de tablet is slanker geworden. Het nadeel blijft nog altijd de plastic behuizing, zorg dus altijd voor een goede bescherming met een Galaxy tab 3 7.0 hoes.

Hou je tablet langer nieuw

Wanneer u ervoor kiest om een Samsung Galaxy tab 3 7.0 hoes aan te schaffen kunt u bij ons kiezen uit een ruim assortiment hoesjes die vaak een andere functie of handigheid met zich meebrengt. Zo bieden wij de Samsung Book cover hoezen aan die speciaal ontworpen zijn voor een uitstekend gebruiksgemak voor de Tab 3 7.0. Of u kiest voor een 360 graden roteerbare Samsung Galaxy Tab 3 7.0 hoes waarmee u de tablet verticaal of horizontaal kunt draaien om uitstekend met de Tab 3 te kunnen werken.

Bescherming tegen vallen en vuil

Als u uit ons assortiment een Galaxy tab 3 7.0 hoes gaat uitkiezen kijkt u natuurlijk naar de beste prijs, bij het uitkiezen van een hoes is het belangrijk om er goed over na te denken wat uw wensen zijn. Waar moet de Tab 3 7.0 hoes aan voldoen en wat wilt u ervoor uitgeven? Gebruikt u de Galaxy Tab 3 vaak op het werk en moet u deze vaak vervoeren?!? Dan is het verstandig om een volledig beschermende Samsung Galaxy tab 3 7.0 hoes aan te schaffen. Gebruikt u de tablet daarentegen vaak thuis of hobbymatig dan is een backcase een aanrader omdat zo’n hoes gebruiksvriendelijk is en ook een goede bescherming biedt. Wilt u daarnaast ook de touchscreen beschermen?!? Dan kunt u ervoor kiezen een screenprotector met de Samsung Galaxy tab 3 7.0 hoes mee te bestellen.

Service bij aankoop van een Samsung Galaxy tab 3 7.0 hoes

Als u een geschikte Samsung Galaxy Tab 3 7.0 hoes heeft gevonden, die aan uw wensen voldoet, is het belangrijk om te weten wanneer deze bezorgd kan worden en hoe u deze hoes kunt afrekenen. Bij BestBuyHoesjes.nl kunt u de gewenste Samsung Galaxy tab 3 7.0 hoes gemakkelijk en veilig betalen met iDeal, PayPal of Afterpay met deze betaalmethode wordt uw bestelling op werkdagen dezelfde dag nog verzonden. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met de Galaxy tab 3 7.0 hoes dan kunt u deze binnen 14 dagen retourneren waarna u, uw aankoopbedrag teruggestort krijgt op uw rekening.
Lees meer
(0)