Top 10 Samsung Galaxy S5 hoesjes

Top 10 hoesjes geschikt voor de Samsung Galaxy S5, S5 Nero en S5 Plus

Sinds de lancering van de Samsung Galaxy S5 Verkopen wij Samsung Galaxy S5 hoesjes.
Nu bieden wij u een overzicht van de meest gewilde en verkochte hoesjes voor de Galaxy S5. In deze Top 10 vind u hoesjes die het meest zijn verkocht aan de klanten van BestBuyHoesjes.nl.

Beste Samsung Galaxy S5 hoesjes

In onderstaand overzicht vind u de best verkopende hoesjes voor de Samsung Galaxy S5, in de onderstaande informatie vertellen wij waarom deze hoesjes zo gewild zijn.

Luxe Samsung Galaxy S5 portemonnee hoes zwart leder
Dit luxe zwart lederen portemonnee hoesje is bij ons het aller hotste hoesje om de Galaxy S5 te beschermen, naast een maximale bescherming is deze hoes ook vervaardigd uit sterk en scheur vast kunstleder. De hoes blijft dus lang mooi en kans op scheurend leder is bij normaal gebruik niet mogelijk.
Aan de binnenzijde bevinden zich handige uitsparingen voor (bank)pasjes, briefgeld of een pasfoto van uw dierbare. Deze portemonnee hoes sluit met een stevig magnetische sluitlip. Kortom een zeer gewild en hot hoesje.

Transparante Samsung Galaxy S5 TPU hoes
De transparante Samsung Galaxy S5 hoes is voor een eenvoudige beschermhoes een uitstekende keuze, met zijn transparante design blijven de looks van uw smartphone altijd goed zichtbaar. Het transparante hoesje is gemaakt van flexibel schokabsorberend TPU polyurethaan. Dit materiaal is zeer geschikt voor het opvangen van stoten, vallen en spatwater, optimaal voor dagelijks gebruik. Nadelig is dat dit hoesje het scherm niet beschermd, daarom leveren alleen wij een gratis screen protector bij alle Samsung Galaxy S5 hoesjes.

Klassiek zwart lederen Samsung Galaxy S5 flip case
De flip cases zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks straatbeeld, zo ook deze klassiek zwart lederen flip case voor de Samsung Galaxy S5, ook bij ons uiteraard in de Top 10. Een flipcase beschermd gewoon goed! Ze zijn eenvoudig en makkelijk in gebruik. Onze flipcase is vervaardigd uit stevig zwart kunstleder en is daarmee duurzaam en slijtvast tegen scheuren en uitdroging.

Groen uiltje Samsung Galaxy S5 portemonnee hoes
Populair en hip, dat zijn onze portemonnee hoesjes met dit groene uiltje als opdruk zeker, met name bij jonge en hippe mensen een bestseller. Deze portemonnee hoes beschermd de Samsung Galaxy S5 optimaal en maximaal tegen beschadigingen bij vallen, stoten en spatwater. In de hoes is een bevestigingscase gemaakt die is voorzien met de benodigde uitsparingen voor knoppen, toegangspoorten en de camera. Kortom een maximale bescherming en een hippe uitstraling.

Naast deze 4 bestsellers vind u nog meer populaire hoesjes voor de Samsung Galaxy S5, klik op de door u gewenste product foto en bekijk uitgebreidere informatie.

Wist u dat?

Wist u al dat wij bij al onze Samsung Galaxy S5 hoesjes gratis een screen protector bijleveren? Deze optie selecteert u zelf eenvoudig bij het door u gekozen product boven de winkelwagen knop. Hiermee bent u altijd verzekerd dat het kostbare beeldscherm schade vrij blijft ook als de Galaxy S5 even uit het hoesje is gehaald. Alle hoesjes die bij BestBuyHoesjes.nl op werkdagen voor 17:30 besteld worden, deze dezelfde dag al verzonden worden. In de meeste gevallen heeft u daarmee uw Galaxy S5 hoesje de volgende werkdag al in huis. Bent u onverhoopt niet tevreden over het aangekochte hoesje(s) voor de Samsung Galaxy S5, dan kunt u deze binnen 14 dagen aan ons retourneren.
Lees meer
(0)