Lederen Samsung Galaxy S5 hoesjes

Portemonnee stijl hoesjes geschikt voor Samsung Galaxy S5, S5 NERO en de S5 Plus

Wanneer u op zoek bent naar een lederen hoesje voor uw Samsung Galaxy S5 hoesje, dan bent u bij BestBuyHoesjes.nl aan het juiste adres. In ons assortiment vind u een ruime keuze in verschillende hoesjes voor de Samsung Galaxy S5.

Naast ons ruime keuze mogelijkheid in verschillende lederen telefoonhoesjes geven wij als extra bescherming een gratis screenprotector per besteld Samsung Galaxy S5 hoesje. Zo bent u er ook van verzekerd dat het kostbare beeldscherm een goede bescherming geniet tegen beschadigingen door krassen en tegen vuil.

Verschillende type hoesjes

In ons assortiment vind u een ruime keuze in verschillende type lederen beschermhoesjes voor de Galaxy S5. Zo kunt u kiezen voor een beschermd portemonnee hoesje waarmee u tegelijkertijd pasjes als de bankpas, rijbewijs of identiteitskaart op zak heeft.

Lederen flipcase hoesjes

Onze lederen flipcase hoesjes bieden rondom een optimale bescherming aan uw kostbare Samsung Galaxy S5. Dankzij de beschermde flap blijft u scherm ongeschonden bij een val wanneer de hoes gesloten is, u moet er toch niet aan denken dat het scherm barst? Een ongelukje zit helaas in een klein hoesje. Een flipcase Samsung Galaxy S5 hoesje biedt dan de juiste oplossing.

Portemonnee hoesjes

Veel van verkocht en niet zonder reden zijn onze portemonnee hoesjes, deze duurzame Samsung Galaxy S5 telefoonhoesjes zijn vervaardigd uit sterk polyurethaan kunstleder. Hiermee geniet u langer van een goede bescherming en blijft de portemonnee hoes langer mooi.
Een voordeel van een Samsung Galaxy S5 portemonnee hoes is dat u ten alle tijden de belangrijkste pasjes bij de hand heeft. Tenslotte vergeet u nooit uw telefoon als u even naar de stad gaat. Onze portemonnee hoesjes zijn veelal uitgerust met 2 of meer uitsparingen, zo kunt u ook kiezen voor de ultieme portemonnee hoes waarmee u ook kleingeld mee kan opbergen.
Voor dit type Samsung Galaxy S5 hoesjes bieden wij een uitgebreide keuze mogelijk in printjes, zo kiest u voor een vrolijke uiltjes print een leuk printje van de Eiffeltoren of een strak effen look als onze Zwart lederen Samsung Galaxy S5 portemonnee hoes.

Insteek hoesjes

Wilt u uw Galaxy S5 optimaal beschermen wanneer u deze niet gebruikt maar toch geen dik toestel in handen hebben wanneer u de smartphone niet gebruikt? Dan is een van onze insteek telefoonhoesjes een goede keuze. U haalt de Galaxy S5 heel eenvoudig uit de hoes met de handige nylon trekkoord en u plaatst de S5 eenvoudig weer in de hoes wanneer u er geen gebruik van maakt.
 

Goedkoop online bestellen

Doordat wij direct bij onze leverancier inkopen kunnen wij u een fantastische aankoopprijs aanbieden. Zonder tussenhandelaren profiteert u altijd van een voordelige prijs bij de aankoop van uw lederen Samsung Galaxy S5 hoes.
 

Gratis verzending van uw Galaxy S5 hoesje

Als extra service bieden wij een gratis verzending aan van uw gekochte telefoonhoesje, de verzending zal dan geschieden via de brievenbus. Zo hoeft u ook niet thuis te blijven om te wachten op de pakketbezorger. Als u uw Samsung Galaxy S5 hoesje op werkdagen voor 17:30 besteld, dan wordt deze dezelfde dag nog naar u toegezonden en heeft u in de meeste gevallen het hoesje de volgende PostNL bezorg dag in huis.

Lees meer
(0)