Hardcase Samsung Galaxy S5 hoesjes

Hardcase hoesjes geschikt voor Samsung Galaxy S5, S5 NERO en de S5 Plus

Bent u op zoek bent naar een stevig en beschermend hoesje, waarbij de smartphone niet al te dik wordt? Dan is een hardcase Samsung Galaxy S5 hoesje een ideaal model voor u. De Galaxy S5 hardcases staan bekend om hun slanke ontwerp, geen extra gewicht en de vele vrolijke en uit het oog springende printjes.

Maar ook strakke zakelijk effen hoesjes. Met onze uitgebreide assortiment is er voor iedereen een geschikt model hardcase voor Samsung Galaxy S5 te vinden.

Optimale bescherming bij gebruik

Veel smartphone gebruikers van de Galaxy S5 gebruiken misschien liever geen telefoonhoesje, maar willen het toestel toch beschermen tegen beschadigingen. Een reden om geen Samsung Galaxy S5 hoesje te gebruiken kan zijn het formaat of gewicht. Bij een Galaxy S5 hardcase zijn deze nadelen bijna niet aan de orde. De verschillende Samsung Galaxy S5 telefoonhoesjes zijn slank en liggen optimaal in de handpalm, maar bieden toch de benodigde bescherming bij een val of tegen vuil van uw Samsung Galaxy S5.

Direct leverbaar

De meeste telefoonhoesjes uit het onderstaande assortiment kunnen we direct uit eigen magazijn en voorraad leveren. Bij elke Galaxy S5 hardcase in onze webshop staat de voorraadstatus en aantallen vermeld. Zo is het altijd duidelijk of de gewenste Galaxy S5 hardcase nog voorradig is en binnen welke levertijd.

 

 

Lees meer
(0)