Flexibele Samsung Galaxy S5 hoesjes

Flexibele hoesjes geschikt voor Samsung Galaxy S5, S5 NERO en de S5 Plus

Op zoek naar een flexibel schokabsorberend hoesje voor uw Samsung Galaxy S5 bent u bij ons terecht gekomen. Dat is niet zonder reden want onze service en uitgebreide assortiment biedt u altijd het perfecte aanbod om 100% te slagen.

In ons assortiment vind u onder andere schokabsorberende Samsung Galaxy S5 hoesjes met leuke printjes of strak effen kleuren.

Schokabsorberend Samsung Galaxy S5 hoesje

De keuze om een schokabsorberend hoesje voor de Galaxy S5 aan te schaffen is een uitstekende keuze, u moet er niet aan denken dat de S5 ergens vanaf valt zonder beschermend hoesje met alle gevolgen van dien. Een schokabsorberend telefoonhoesje voorkomt kostbare reparaties aan de buiten en interne zijde van de Galaxy S5.

Wat voor materiaal moet ik nemen?

Siliconen S5 hoesjes
Siliconen is een uitermate flexibel materiaal welk flexibel is en tussen TPU en siliconen het beste beschermt bij een stevige stoot of val. Siliconen hoesjes zijn in 1 geheel gegoten uit mallen op maat voor de Samsung Galaxy S5.

TPU polyurethaan S5 hoesjes
TPU polyurethaan is een chemisch rubber welk steviger is als siliconen, deze hebben als grote voordeel dat deze een schok door vallen en stoten verdeeld over het gehele oppervlak van het hoesje. Uit ons assortiment Samsung Galaxy S5 hoesjes kunt u kiezen uit leuke hoesjes met een vrolijk printje of een strak en effen kleur beschermhoes.

Meer bescherming
Wilde u het gehele oppervlak van uw Galaxy S5 beschermen wanneer deze valt of ergens tegenaan stoot dan raden wij een flip of bookcase aan. Deze zijn voorzien met een flap welke u over het touchscreen kunt sluiten met een magnetische of klittenband sluiting.

De service van BestBuyHoesjes

Wanneer u besluit om bij ons uw nieuwe Samsung Galaxy S5 hoesje aan te schaffen bent u van enkele punten verzekerd. Zo geven wij een supersnelle levering van het gekochte telefoonhoesje. Als u op werkdagen voor 17:30 besluit uw hoesje of accessoire te bestellen dan ontvangt u deze in 99% vaak de volgende werkdag in huis. Bent u onverhoopt niet tevreden over uw Flexibele Samsung Galaxy S5 hoes dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder reden aan ons retourneren. 

Lees meer
(0)