Samsung Galaxy S5 accessoires

accessoires voor uw Samsung Galaxy S5, S5 Nero of S5 Plus

De meest voorkomende en handige Samsung Galaxy S5 accessoires koopt u naast de Galaxy S5 hoesjes natuurlijk bij BestBuyHoesjes.nl. Niet alleen om onze fantastische prijzen maar ook voor de kwaliteit van onze producten.

Zo bieden wij Samsung Galaxy S5 autohouders of dockingstation’s direct uit eigen voorraad in ons magazijn in Lelystad.

Navigatie met een autohouder

Niets is vervelender als u de navigatie van uw Galaxy S5 gebruikt en u kunt hem niet op zichthoogte monteren. Een autohouder voor de Samsung Galaxy S5 is daarom een uitkomst tegen de scherpste internetprijs. Wij bieden 360 graden instelbare autohouders aan waarbij u kunt kiezen voor montage op de voorruit of in een ventilatierooster. Onderstaande autohouders zijn alleen geschikt voor de Samsung Galaxy S5.

 

De service van BestBuyHoesjes.nl

Om u een goede aankoopervaring te bieden bij onze webwinkel zorgen wij voor een snelle levering van uw gekochte accessoire. Wanneer u op werkdagen voor 17:30 de Galaxy S5 accessoires besteld, worden deze dezelfde werkdag nog gratis verzonden. De producten als een Samsung Galaxy S5 autohouder versturen wij via pakketpost hiervoor dient u thuis aanwezig te zijn.

Bent u onverhoopt niet tevreden over een van onze Samsung Galaxy S5 accessoires, dan kunt u deze binnen 14 werkdagen zonder reden aan ons retourneren.

 

Lees meer

In prijs verlaagd

Waterdicht Samsung Galaxy S5 hoesje

Waterdicht Samsung Galaxy S5 hoesje

€24,95 €19,95

Informatie

In prijs verlaagd

Micro USB wandcontact oplader

Micro USB wandcontact oplader

€15,95 €10,95

Informatie
(0)