Banner category

Samsung Galaxy S5 hoesjes

De Samsung Galaxy S5 is een gloednieuwe smartphone die beschikt over een hoop nieuwe features en componenten. In de telefoon zit daardoor een hoop gevoelige techniek verwerkt. Wanneer de telefoon op de grond valt kan dit al fataal zijn voor sommige componenten, denk bijvoorbeeld aan het touchscreen. Het is natuurlijk van belang dat je de nieuwe telefoon goed beschermd. Wat werkt het beste? Een stevig Samsung Galaxy S5 hoesje. Op deze pagina helpen we je op weg om een bijpassend hoesje te vinden.

Een nieuw Samsung Galaxy S5 hoesje

Ons assortiment aan Samsung Galaxy S5 hoesjes is uitgebreid: maar hoe vind je het hoesje dat bij jouw wensen past? Er zijn natuurlijk een aantal criteria waarnaar je kan kijken, bijvoorbeeld het materiaal. Alle hoesjes die wij aanbieden zijn van degelijke kwaliteit en beschermen je telefoon optimaal. Toch kan je zelf je eigen voorkeur hebben, zo kiezen dames vaker voor kleurrijke hoesjes en heren gaan vaak voor strakke hoesjes.

De hoesjes zorgen niet alleen voor bescherming wanneer de telefoon valt, maar ook voor andere ontsierende schades. Denk bijvoorbeeld aan krasjes op het scherm en de gevoelige randen van de behuizing.

Wij helpen u op weg!

Heb je net een Samsung Galaxy S5 aangeschaft en wil je meteen een hoesje aanschaffen? Wij helpen je direct! Op onze website heb je recht op 14 dagen bedenktijd, wanneer het Samsung Galaxy S5 hoesje dus niet past bij je wensen kan je deze terugsturen. Daarnaast worden de hoesjes de volgende werkdag bij je thuis bezorgd, zodat je maar voor een minimale periode gebruik hoeft te maken van je Samsung Galaxy S5 zonder hoesje. De verzendkosten zijn tevens gratis, zo kom je niet voor ongewenste verassingen te staan.

Persoonlijke Galaxy s5 hoesjes

Een hoesje is niet alleen de beschermengel van je telefoon het geeft je ook de mogelijkheid om je persoonlijkheid te uiten. Dit kan door een excentrieke vorm te kiezen wat betreft het hoesje. Daarnaast speelt ook de kleur en het materiaal van het hoesje een rol. Doordat wij in contact staan met een hoop fabrikanten hebben we voor iedere klant wat wils. Mocht je meer informatie willen ontvangen over een specifiek hoesje, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Verschillende materialen

Doordat wij contracten hebben met een hoop fabrikanten beschikken wij over een immens assortiment. Dit betekent ook dat we diverse soorten materiaal aanbieden. De hoesjes bieden allemaal optimale bescherming, maar verschillen enorm. Zo zijn er lederen, flexibele, hardcase en 3D-hoesjes. Vaak zijn de materialen leeftijdsgebonden. Zo kiezen ouderen vooral voor hardcase en lederen hoesjes. Onder jongeren zijn de 3D-hoesjes in trek, deze sluiten aan bij huidige trends. Zo is er een Lilo & Stitch hoesje en zijn er hoesjes verkrijgbaar in de vorm van een panda en een beer.

Vorm van Galaxy S5 hoesjes

Naast het materiaal en je persoonlijke voorkeur kan er ook nog onderscheidt gemaakt worden wanneer we kijken naar de vorm van het hoesje. De meest voorkomende hoes is de back case. Deze case beschermt enkel de achterkant van je telefoon. Mensen kiezen vooral voor dit hoesje omdat het eenvoudig is in gebruik: bij andere hoesjes moet je namelijk eerst een handeling verrichten voordat je gebruik kan maken van je telefoon.

Andere mogelijkheden zijn book cases en flip cases, deze beschermen zowel de voor- als achterkant van je telefoon. Het is dus een verstandige keuze om te kiezen voor een van deze opties, echter is het wel minder efficiënt in gebruik. De book- en flip cases zijn veelal gemaakt van leder of kunststof. Sommige hoesjes kunnen tevens functioneren als een portemonnee, zo kunnen er pasjes en geld in worden gestopt. In de volgende sectie worden de soorten hoesjes verder uitgelicht.

Soorten hoesjes uitgelegd

De back case is het populairste hoesje op bestbuyhoesjes.nl. Deze case is gemaakt om de achterkant van de telefoon te beschermen. Deze hoesjes zijn over het algemeen gemaakt van plastic of siliconen, ook zijn er duurdere varianten beschikbaar van materialen als aluminium. In combinatie met beschermfolie voor de voorkant van je smartphone is dit een verstandige keuze.

Daarnaast is er ook een flip case beschikbaar. De Samsung Galaxy S5 dient in dit hoesje te worden vastgeklikt, zodat deze zowel aan de voor als achterkant is beschermd door flexibel materiaal. Vervolgens kan de voorkant worden opengeklapt door een magneet- of klittenbandsluiting. Voor dit hoesje is geen beschermfolie nodig.

De book cases worden steeds vaker geproduceerd door onze fabrikanten. Het hoesje zoals de naam al doet vermoeden kan worden geopend als een boek. Qua vormgeving is dit hoesje te vergelijken met een flip case, echter heeft de book case een aantal leuke bijkomstigheden. Zo kunnen er in de binnenzijde van het hoesje pasjes en geld worden gewaarborgd, hierdoor is het meenemen van een portemonnee overbodig.

De bumper case is een hoesje dat geen volledige bescherming biedt. Het Galaxy S5 hoesje beschermt alleen de randen van de smartphone, deze worden in het Engels ‘bumpers’ genoemd. Toch kiezen een hoop gebruikers voor dit hoesje, hierdoor blijft het design van de telefoon namelijk beter zichtbaar.

Goedkope Samsung Galaxy S5 hoesjes

Doordat wij direct onze inkoop doen via de fabrikanten kunnen wij u onze telefoonhoesjes voor de Samsung Galaxy S5 voordelig aanbieden. Hierdoor betaald u nooit teveel en bent u verzekerd van een goede kwaliteit en een eenvoudig garantie proces. Op al onze hoesjes en Samsung Galaxy S5 accessoires geven wij een fabrieksgarantie van 30 dagen na in gebruik name.

Bij bestelling op onze Samsung Galaxy S5 hoesjes geven wij u de keuze een gratis screenprotector meegeleverd te krijgen, hiermee is ook het kostbare scherm goed beschermd en hoeft u daar niet meer naar om te kijken. 

Voor elke situatie

Wanneer je de Samsung Galaxy S5 gebruikt op je werk wil je waarschijnlijk een andere indruk maken dan in je vrije tijd. Vandaar dat je kan kiezen voor meerdere hoesjes. Zo kan je een lederen book case gebruiken tijdens kantoortijd en in je vrije tijd een hardcase hoesje gebruiken. Doordat de prijzen van de hoesjes aangeboden op onze website laag zijn, hoeft de aanschaf van meerdere hoesjes geen barrière te zijn.

Bekijk ook eens onze
Samsung Galaxy S8 hoesjes
Samsung Galaxy S4 hoesjes
Samsung Galaxy S6 hoesjes

Lees meer
(0)