Samsung Galaxy Note 4 hoesjes

Een nieuw Samsung Galaxy Note 4 hoesje kopen

Het nieuwste parade paarde van Samsung is de Galaxy Note 4, deze nieuwe phablet is voorzien met het nieuwste Quad HD touchscreen die maarliefst 1440P ondersteunt. Andere grote veranderingen zitten in de kloksnelheid die maarliefst 400MHz hoger ligt en een 16 megapixel camera. Dit kostbare toestel zal rond de 749€ gaan kosten en daardoor is een goed hoesje voor de Galaxy Note 4 een aanrader.

Alleen de perfecte bescherming

Dit kostbare toestel is door zijn grote beeldscherm nog steeds erg kwetsbaar door beschadigingen, wij adviseren hiervoor een kwalitatief Samsung Galaxy Note 4 hoesje aan te schaffen, hiermee voorkomt u veel voorkomende schade bij dagelijks gebruik of bij een val. Niet alle hoesjes voor de Note 4 bieden 100% garantie op een schadevrij toestel. Overweeg een goede keuze of u kiest voor usability of zekerheid.

Alleen geschikt voor de Note 4

In ons assortiment Galaxy Note 4 hoesjes vind u stijlvolle of hippe hoesjes die alleen geschikt zijn voor de Note 4. De hoesjes zijn voorzien met de benodigde uitsparingen zodat uw toestel altijd goed beschermt is en tegelijkertijd levert u geen usability in met een hoesje voor de Note 4.

Service en klant tevredenheid

Bij BestBuyHoesjes.nl is het aanbod in hoesjes voor de Samsung Galaxy Note 4 nauwkeurig samengestelt op een goede prijs/kwaliteit verhouding, hiermee profiteert u van een stevig en betaalbaar hoesje voor uw Galaxy Note 4. Wanneer u uw nieuwe hoesje heeft uitgekozen kunt u eenvoudig in korte stappen uw bestelling voltooien en de betaling veilig in een SSL omgeving betalen met iDeal, PayPal of AfterPay.

Alle Samsung Galaxy Note 4 hoesjes worden gratis verzonden middels brievenbuspost, u heeft ook de keuze om pakketpost te kiezen waarmee het pakje verzekerd is tot 50 euro en u ontvangt hier een Track&Trace code bij. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over het Note 4 accessoire dan kunt u deze binnen 14 dagen op zicht retourneren waarna wij het aankoopbedrag terugstorten op uw rekening. 
Lees meer

In prijs verlaagd

Roze geruiten Note 4 portemonnee

Roze geruiten Note 4 portemonnee

€14,95 €11,95

Informatie
(0)