Sony Xperia Z1 hoesjes

Een beschermend hoesje voor de Sony Xperia Z1

De Xperia Z1 is het nieuwe vlaggenschip van Sony waar wij allemaal in Oktober 2013 kennis mee mochten maken. Een smartphone die zonder hoesje onder water kan! Dat was niet alleen de hype, ook is deze Sony Xperia Z1 uitgerust met maar liefst een 20.7 megapixel camera wat na de Xperia Z1 nog geen fabrikant is gelukt.

De Xperia Z1 van staal?

Sony liet in het voorjaar van 2013 de wereld voor het eerst de Z1 aan het publiek zien, de Sony Xperia Z1 is van staal! Helaas is deze krachtige term na 5 maanden van verkoop niet meer het selling point. Op 11 Januari 2014 is er bij Tros Radar een uitzending aangewend dat het toestel bij vele gebruikers al in de broekzak kapot gaat. Schade aan behuizing en touchscreens die spontaan knappen in de broekzak. Dat is te voorkomen met een degelijk Sony Xperia Z1 hoesje. Dit scheelt u naar alle waarschijnlijkheid hoge reparatiekosten.

Welk hoesje past nu bij mij?

Bij het uitzoeken van een Xperia Z1 hoesje is het belangrijk om naar de prijs en de kwaliteit te kijken van een telefoonhoesje. Ook is het belangrijk om erover na te denken welk hoesje voor u het best geschikt is. Zo bieden wij lederen flipcases aan die uw Sony Xperia perfect rondom beschermen tegen de fabrieksfoutjes van Sony. Het nadeel van zo’n flipcase kan zijn dat deze niet supersnel toegankelijk zijn. Mocht u dit een toch een belangrijk punt vinden, dan zou u bijvoorbeeld beter een combinatie kunnen nemen van een achter cover en een screenprotector. Het kopen van een Sony Xperia Z1 hoesje is voordelig en aan te raden.

Bescherm de display goed

Zoals hierboven is besproken is de glazen display van de Xperia Z1 het kwetsbaarste deel van de smartphone. Deze kan in een strakke jeans al spontaan knappe. Voorkom dit met een volledig beschermende hoes voor de Xperia Z1. Wenst u geen gebruik te maken van een vrolijk of stijlvol hoesje dan zou u kunnen kiezen een screenprotector te monteren. Een screenprotector is een dunne filmlaag die net een beetje extra bescherming biedt tegen krassen en deuken.

Ontdek de beste webshop in Sony Xperia Z1 hoesjes

Als u Sony Xperia Z1 hoesje bij ons koopt doen wij ons uiterste best om deze naar alle tevredenheid snel en verzorgd af te leveren. Zo kunt u tijdens het bestelproces uw Xperia Z1 hoesje gemakkelijk afrekenen met iDeal, PayPal of AfterPay. Wij van BestBuyHoesjes.nl zorgen daarna dat het hoesje zo snel mogelijk bij u op de mat valt. Besteld u een hoesje voor de Xperia Z1 op werkdagen dan worden deze tot half 5 nog verzonden. Heeft u eenmaal het hoesje ontvangen dan krijgt u 14 dagen bedenktijd op uw telefoonhoesje.
Lees meer
(0)