Banner category

iPhone 7 hoesjes

Een hoesje voor de iPhone 7

De nieuwe Apple iPhone 7 is het nieuwe vlaggenschip in de iPhone serie die jullie als gebruikers wederom een nieuwe ervaring aan nieuwe ontwikkelingen gaat laten ervaren. De nieuwe iPhone 7 zal net als zijn voorganger uitgebracht worden met een 4,7 inch retina beeldscherm wat betekend dat Apple doorzet met de wens naar een groter display. De iPhone 7 is zoals we gewend zijn vervaardigd uit een hoogwaardige afwerking in aluminium materiaal. Intern is de iPhone 7 voorzien van een nog snellere Apple A10 Fusion‑chip en voorzien 2 camera.'s
Om deze kostbare smartphone te beschermen is het verstandig om ons assortiment iPhone 7 hoesjes eens te bekijken.

 

Meer bescherming aan de iPhone

U moet er niet aan denken dat deze kostbare smartphone beschadigingen oploopt, toch kan het door onvoorzichtigheid voorkomen dat uw iPhone 7 beschadigd als deze niet beschermd is met een iPhone 7 hoesje. Zorg daarom voor zekerheid met een goed beschermend hoesje die in vele kleuren en smaken verkrijgbaar zijn in onze webshop. Ook het geweldige beeldscherm moet goed worden beschermd met een iPhone 7 hoesje zodat deze u geen kostbare scherm reparatie hoeft te laten uitvoeren.

Een smartphone heeft buitenshuis meer kans om beschadigingen op te lopen, zo kan de iPhone 7 in uw handtas eenvoudig krassen oplopen door sleutels of andere scherpe voorwerpen die tegen de iPhone aan schuren. Het grootste voordeel van optimaal beschermende iPhone 7 hoesjes is dat deze ook weerstand bieden tegen spatwater, zand en overig vuil, uw iPhone 7 hoesje kan bij voorbaat beter vuil en beschadigen bij een val dan de kostbare iPhone.

 

Verschillende iPhone 7 hoesjes

In ons assortiment vind u een ruim aanbod waarmee u altijd het perfecte iPhone 7 hoesje aanschaft, er zijn een aantal praktische tips die van toepassing kunnen zijn uit welke iPhone 7 hoesjes u nu het beste kunt kiezen.

Volledige bescherming
Bent u op zoek naar een hoesje die uw iPhone 7 volledig beschermd, dan zou u kunnen kiezen voor een iPhone 7 portemonnee hoesje, een flipcase of een iPhone 7 insteekhoesje. Deze hoezen zijn voorzien met een flap die met een magnetische sluitlip uw beeldscherm bedekken hiermee voorkomt u ook beschadigingen aan het beeldscherm wat een kostbare reparatie direct voorkomt. Ook zijn deze iPhone 7 hoesjes voorzien met handige uitsparingen waarmee u altijd uw pasjes en kleingeld binnen handbereik heeft.

Een gebruiksvriendelijker hoesje 
Als u liever de gebruiksvriendelijkheid van het gebruik van uw iPhone 7 wilt behouden dan zou u kunnen overgaan tot de aanschaf van een iPhone 7 case of cover. Deze iPhone 7 hoesjes bieden wij aan in TPU flexibel of hardplastic materiaal. Een TPU iPhone 7 hoesje biedt naast bescherming tegen vuiligheid ook een schokabsorberende functie. Dit voorkomt ook eventuele defecten die intern kunnen ontstaan wanneer uw iPhone 7 ergens hard tegenaan stoot.

Gratis iPhone 7 screenprotector
Bij het aanschaffen van uw iPhone 7 hoesje bieden wij de optie om gratis een iPhone 7 screenprotector bijgeleverd te krijgen. Deze optie geldt op ons gehele assortiment voor de iPhone 7 hoesjes, deze extra optie bieden wij als extra service om krassen op het beeldscherm te voorkomt. De screenprotector voor de iPhone 7 monteert u eenvoudig door uw beeldscherm vetvrij te maken en vervolgens de iPhone 7 screenprotector aan te drukken met een bankpas of een hart plastic kaartje.

 

De service en kwaliteit

Bij BestBuyHoesjes.nl zijn wij continu bezig met het optimaliseren van het beste aanbod en de prijs-kwaliteit verhouding van onze iPhone 7 hoesjes. U betaald geen verzendkosten om het iPhone 7 hoesje door PostNL thuis te laten bezorgen. Alle iPhone 7 hoesjes en accessoires worden dezelfde werkdag nog verzonden mits u dez voor 17:30 besteld en betaald heeft, de eerstvolgende post bezorgdag bent u dan al voorzien van uw nieuwe iPhone 7 hoesje!

Bij BestBuyHoesjes.nl kunt u naar iPhone 7 hoesjes ook terrecht voor tal van andere hoesjes voor diverse telefoons, alle smartphonehoesjes zijn verkrijgbaar in vele materialen, kleuren en stijlen.

Bekijk ook eens onze
>> iPhone 6 hoesjes
>> iPhone 6 Plus hoesjes
>> Overige iPhone hoesjes
Lees meer
(0)