Hardcase iPhone 6 hoesjes - Met een gratis screenprotector!

Zorg met een iPhone 6 case voor de meest degelijke bescherming voor je smartphone. Je maakt gebruik van een hard materiaal, dat tegen een stootje kan en er daarnaast voor zorgt dat er geen vet of vuil bij je nieuwe smartphone kan komen. De case voor de iPhone 6 sluit hier zeer nauw omheen, waardoor het slanke design mooi behouden blijft en de telefoon nog altijd lekker in de hand ligt.
Dankzij de gratis screenprotector zorg je ook aan de voorzijde voor goede bescherming van het geheel.

iPhone 6 case bestellen

Je kunt online je iPhone 6 case bestellen, net als de andere iPhone 6 hoesjes van het flexibele TPU, of van het stijlvolle leer. Blader door de verschillende soorten hoesjes en maak gebruik van een stoere of opvallende print, of kies aan de andere kant voor een effen gekleurd model.

Wil je de uitstraling van je iPhone 6 zoveel mogelijk behouden? Kies dan voor een case voor de iPhone 6 met een transparante kleur, het Spacegrey, Silver of Gold blijft dan goed zichtbaar. Daarnaast kun je bijvoorbeeld kiezen voor een zwarte of een witte iPhone 6 case, indien de felle kleuren je niet zo aanspreken.

iPhone 6 hoesjes van hard materiaal

Je maakt gebruik van iPhone 6 hoesjes van hard materiaal, waardoor je kunt rekenen op een meer dan uitstekende bescherming. Leg je telefoon met een gerust hart op tafel en weet je verzekerd van een goede bescherming tijdens een onoplettend moment waarbij je met je telefoon ergens tegenaan stoot.

Het blijft van belang om voorzichtig om te gaan met je nieuwe iPhone 6, maar je zorgt in ieder geval voor extra bescherming. Bestel online je iPhone 6 case van hard materiaal en maak bovendien gebruik van de gratis screen protector om ook je display goed te beschermen.
Lees meer

In prijs verlaagd

Ferrari Hardcase iPhone 6 Rood

Ferrari Hardcase iPhone 6 Rood

€29,95 €24,95

Informatie
(0)