iPhone 6 bumpers - Met een gratis screenprotector!

iPhone 6 bumper hoes kopen? Bij BestBuyHoesjes.nl vind u altijd de perfecte bumper ✓Gratis screenprotector ✓Gratis verzending ✓Snelle levering.

Een bumper voor uw iPhone 6

Een alternatief voor een goede bescherming van uw iPhone 6 is een bumper hoesje, een bumper is een beschermhoes die bescherming biedt aan de zijkanten van de iPhone. In ons assortiment vind u een ruim aanbod aan bumpers in verschillende kleuren en materialen voor de Apple iPhone 6.

Bij het aankopen van uw nieuwe iPhone 6 bumper hoes kunt u ervoor kiezen om een gratis screen protector bijgeleverd te krijgen, wij vinden het belangrijk dat uw iPhone 6 ten alle tijden goed beschermd blijft tegen beschadigingen waaronder ook het kostbare retina glazen scherm.

Verschil in de iPhone 6 bumpers

In ons assortiment vind u een grote keuze mogelijkheid om een mooie iPhone 6 bumper aan te schaffen, met veel keuzemogelijkheid in kleuren en 2 materialen.

TPU schokabsorberende bumpers
TPU is een afkorting van thermoplastisch polyurethaan, dit materiaal is een synthetisch rubberen samenstelling. De eigenschap van dit materiaal is dat deze iPhone 6 bumpers schokabsorberend werken wanneer u de iPhone 6 laat vallen of ergens tegenaan laat stoten. In deze bumpers zijn interne knoppen verwerkt voor de volume en de dim knop voor het retina scherm, hiermee kunt u deze gemakkelijk en snel blijven bedienen. Voor de aux en Apple lightning ingang zijn er uitsparingen gemaakt waarmee u de iPhone 6 bumper gewoon om de iPhone kunt laten zitten als u deze wilt opladen of een aux kabel wilt aansluiten.

Aluminium Nillkin bumpers
Ons aanbod aluminium bumpers voor de iPhone 6 bestaat uit het merk Nillkin, deze fraaie bumpers bieden in tegenstelling tot een TPU iPhone 6 bumper een strakkere look. De Nillkin bumpers zijn vervaardigd uit een slanke en sterke aluminium legering en de bumper klikt u eenvoudig om de iPhone 6. Er zijn gedacht aan de benodigde uitsparingen voor alle knoppen en toegangspoorten voor een optimaal gebruiksgemak wanneer de iPhone 6 bumper gemonteerd is.

De service van BestBuyHoesjes.nl

Bij de aankoop van uw nieuwe iPhone 6 bumper geven wij u de mogelijkheid om uw retina scherm ook te beschermen tegen beschadigingen middels een iPhone 6 screen protector, deze kunt u mee bestellen via het gekozen product. Het afrekenen van de bumper voor uw iPhone 6 geschiedt in een veilige SSL verbinding waarmee u kunt kiezen uit een betaling via iDeal, PayPal, achteraf betalen en meer.
Bent u onverhoopt niet tevreden over de ontvangen iPhone 6 bumper dan kunt u deze binnen 14 dagen aan ons retourneren. 
Lees meer
(0)