iPhone 6 Accessoires

Accessoires voor de iPhone 6, voor in de auto, thuis of op kantoor. ✓ Gratis verzending ✓ Snelle levering ✓ Keurmerk.

Accessoires voor uw iPhone 6

Wanneer u op zoek bent naar verrijking in het gebruik van uw iPhone 6, dan kiest u voor handige en bruikbare accessoires. Is het voor tijdens het sporten of tijdens de lange ritten naar een bestemming, in ons assortiment vind u altijd het perfecte iPhone 6 accessoire om de gebruiksvriendelijkheid met de iPhone uit te breiden.

Sportarmband stopt irritaties

U kent het en wij kennen dit probleem ook, u wilt lekker sporten en tegelijkertijd een lekker motiverend muziekje luisteren, vroeger stopten wij onze Nokia 3310 nog in onze broekzak en deze slingerde hinderlijk in de broekzak bij elke stap. Met een iPhone 6 sportarmband is dit probleem voor altijd verholpen, de armband speciaal gemaakt voor de iPhone 6 plaats u middels een verstelbare klittenband sluiting op uw boven of onderarm. De sportarmbanden zijn vervaardigd uit waterafstotend zacht schuim zo zit deze sportarmband voor de iPhone ook nog eens prettig om de arm./div>

Autohouder voor de iPhone 6

Tijdens onbekende ritten of het luisteren naar uw favoriete muziek is het veilig gebruiken van uw iPhone 6 in de auto een verstandige keuze. Met een iPhone 6 autohouder monteerd u deze eenvoudig aan uw voorruit of op uw ventilator houder. De Autohouders zijn alleen geschikt voor de afmetingen van de iPhone 6, voor overige houders kies het toestel in het menu.

Dockingstations

Voor een handig zicht op kantoor of aan uw bureau op zolder is een docking station een handige gadget voor uw iPhone 6. Een iPhone 6 dock is een houder die verbonden kan worden via een Apple lightning kabel. Hiermee kunt u tegelijkertijd uw iPhone 6 opladen en via een goed zichtbeeld swippen en bellen.
Lees meer

In prijs verlaagd

Apple Lightning kabel wit 1 meter

Apple Lightning kabel wit 1 meter

€13,95 €7,50

Informatie
(0)