Banner category

iPhone 6 hoesjes

Gratis bij onze iPhone 6 hoesjesIn September van 2014 kondigde Apple inc. haar nieuwste en alles overtreffende smartphone aan 'de' Apple iPhone 6. Deze nieuwe iPhone 6 modellen worden uitgebracht als een iPhone 6 met een 4,7 inch variant en een iPhone 6 Plus phablet telefoon met een groot 5,5 inch scherm welk beide zijn voorzien met het bekende en sterke Retina glas.
Om deze kostbare nieuwe iPhone 6 te beschermen is zijn iPhone 6 hoesjes een goede uitkomst.

Een iPhone 6 hoesje

Zonder passend hoesje is dit kwetsbare toestel niet bestand tegen kostbare schades door vallen of slijtage door intensief gebruik. Wist u dat een telefoon gemiddeld zo'n 48 keer per dag uit een broekzak wordt gehaald en gemiddeld 11 keer op tafel wordt gelegd. 
In eerste instantie zou dit geen directe schade kunnen aanbrengen maar naar verloop van tijd treedt er slijtage op aan de behuizing van de iPhone 6. Met één van onze iPhone 6 hoesjes behoudt u dan ook een schadevrije iPhone die zijn waarde behoudt en u kunt daarmee tegelijkertijd een persoonlijke tint uitdragen.

Verschillende iPhone 6 hoesjes

Voordat u een keuze gaat maken uit ons ruime assortiment iPhone 6 hoesjes is het een goed idee om van te voren te bedenken welke functie en mate van bescherming uw nieuwe hoesje voor de iPhone 6 moet bieden. BestBuyHoesjes.nl biedt een groot assortiment om altijd de juiste keuze te maken om een nieuw telefoonhoesje aan te schaffen.

Bescherming en materialen Bij BestBuyHoesjes.nl vindt u een overvloed aan keuzes, er zijn verschillende mate van bescherming en look die een iPhone 6 hoesje kan bieden:

Lederen iPhone 6 hoesjes
Het assortiment lederen iPhone 6 hoesjes bestaat uit verschillende typen hoesjes, de meest verkochte hoesjes zijn portemonnee hoesjes, in deze hoesjes bevinden zich uitsparingen wat het beschermend telefoonhoesje ook gelijk een handige plek opbergplek geeft voor pasjes of kleingeld. Deze hoesjes zijn vervaardigd uit PU (Polyurethaan) of dierlijk leder.

Flexibele iPhone 6 hoesjes
De flexibele hoesjes zijn veelal voorzien met een leuk printje om de iPhone 6 met dit hoesje een persoonlijke uitstraling te geven, deze hoesjes zijn vervaardigd uit flexibel en schokabsorberend TPU of Siliconen. Deze materialen verkleinen trillingen bij impact op de telefoon.

Hardcase iPhone 6 hoesjes
Een hardcase hoesje is net als de flexibele iPhone 6 hoesjes vaak voorzien met een leuk printje of een effen kleur naar keuze, deze hoesjes bieden het minste bescherming tegen vallen en stoten maar de keerzijde is dat een hardcase hoesje de iPhone 6 minder dikker maakt en alsnog beschermd tegen krassen en vuil.

Houten iPhone 6 hoesjes
Bent u op zoek naar een uniek hoesje die u niet vaak tegenkomt? Dan is een echt houten iPhone 6 hoesje een aanrader. De houten hoesjes zijn vervaardigd uit 100% verantwoord gekapt hout en bieden een sterke en stevige bescherming aan uw iPhone 6.

iPhone 6 accessoires
Naast stijlvolle en hippe telefoonhoesjes bieden wij ook een uitgebreide keuze aan handige en onmisbare iPhone 6 accessoires. Is het niet voor in de auto, dan zijn het wel handige accessoires voor op kantoor of voor thuis. Neem gerust eens een kijkje bij deze handige uitbreidingen om het gebruiksgemak van de iPhone 6 te bevorderen.

Extra bescherming

Bij het bestellen van uw nieuwe iPhone 6 hoesje geven wij de mogelijkheid om gratis een screen protector bijgeleverd te krijgen. Omdat wij naast ons uitbreidde en goed beschermende iPhone 6 hoesjes het ook belangrijk vinden dat uw kostbare retina scherm goed beschermd is tegen beschadigingen die een iPhone 6 hoesje niet kan voorkomen.

De service van Bestbuyhoesjes.nl

Het aangeboden assortiment telefoonhoesjes is zorgvuldig en met jaren van productkennis samengesteld, wij kiezen onze voorraad niet op persoonlijke smaak maar op kwaliteit en productkennis.

Wanneer u bij ons besluit een iPhone 6 hoesje aan te schaffen bent u dus verzekerd van een kwalitatief hoesje die u toestel beschermd tegen de door u gekozen eisen, bent u onverhoopt niet tevreden over het hoesje voor uw iPhone 6 dan kunt u deze binnen 14 werkdagen zonder reden retourneren aan ons. 

Besteld u een nieuw telefoonhoesje op werkdagen voor 17:30 uur dan wordt deze dezelfde dag uit eigen voorraad verstuurd nóg een pluspunt om u als klant een goede aankoop ervaring te kunnen bieden.
Lees meer
(0)