iPhone 4 Hoesjes en accessoires

iPhone 4 Hoesjes vind je bij BestBuyHoesjes.nl. Dé beste keuze voor een nieuw hoesje ✓ Betaalbare kwaliteit ✓ Gratis verzending ✓ Webshop keurmerk

BestBuyHoesjes.nl biedt een ruime keuze in iPhone 4 hoesjes, alle hoesjes voor de iPhone 4 en 4S worden direct uit eigen voorraad verzonden. Hiermee kunnen wij een snelle bezorging aanbieden. Wij versturen onze telefoonhoesjes gratis binnen heel Nederland. Bent u onverhoopt niet tevreden over uw bestelde iPhone 4 hoesje dan kunt u deze binnen 14 dagen zorgeloos retourneren aan ons.

Een nieuw hoesje voor uw iPhone 4/4S

De Apple iPhone 4 is zelfs in het jaartal 2014 nog een HOT item onder de smartphone bezitters, de bestseller van Apple wordt al ruim 4 jaar nieuw verkocht. In 2011 is de iPhone 4 zelfs verkozen tot beste smartphone volgens de consumentenbond, hiermee versloeg Apple haar concurrent Samsung die de Galaxy s2 als concurrent op de markt bracht. De smartphone gaat dus tot de dag van vandaag door vele handen en meer deze gebruikt wordt des te meer deze een goede bescherming in de vorm van een iPhone 4s hoesje moet krijgen.

Krasvrij scherm behouden

Net als zijn voorgangers is het scherm van de iPhone 4 gemaakt van gehard glas, dit geeft een uitstekende diepte in het beeld waarmee u in hoge resolutie kunt blijven genieten van uw gemaakte foto's en filmpjes. Nadelig aan dit scherm is dat deze erg kwetsbaar is, een hoesje voor de iPhone 4 voorkomt nare schades en hoge reparatiekosten.

Verschillende iPhone 4S hoesjes

In het aanbod van BestBuyHoesjes vind u vele verschillende typen telefoonhoesjes om uw iPhone 4 te beschermen. Welk hoesje biedt nu welke bescherming voor de iPhone 4?

Lederen hoesjes:
Lederen hoesjes beschermen de iPhone 4 rondom tegen beschadigingen door vallen, stoten of vuil. Doordat deze hoesje voorzien zijn met een sluitlip blijft deze gesloten wanneer deze valt, hiermee voorkomt u een gebroken scherm.

Hard Case en flexibele hoesjes:
Hard en flexibele hoesjes beschermen de achterzijde van uw iPhone 4s tegen beschadigingen in tegenstelling tot lederen hoesjes beschermen deze het glazen scherm niet optimaal. De grotere voordeel van deze iPhone 4s hoesjes is dat de telefoon snel en makkelijker toegankelijk is.

De Service van BestBuyHoesjes.nl

Wanneer u bij ons beslist een nieuw iPhone 4/4S hoesje aan te schaffen bent u verzekerd van een aantal factoren die wij en voorgaande klanten erg belangrijk en blij gemaakt hebben.
Al onze telefoonhoesjes die op werkdagen voor 17:30 besteld worden, gaan dezelfde werkdag nog mee met de postbode van PostNL, de dag erna ontvangt u uw iPhone 4s hoesjes thuis. Bent u onverhoopt niet tevreden met uw aankoop dat kunt u het telefoonhoesje binnen 14 dagen retourneren zonder reden.

Bekijk de iPhone 6 hoesjes
Bekijk de iPhone 6 plus hoesjes
Bekijk de iPhone 5c hoesjes
Lees meer
(0)