Banner category

iPhone hoesjes en accessoires

Goedkope iPhone hoesjes en accessoires tegen de scherpste prijzen. ✓ Gratis en snelle verzending ✓ Betaalbaar ✓ Webshop Keurmerk.

De Apple iPhone modellen zijn een van de meest gewilde smartphones ter wereld, deze technische hoogstandjes voeren al jarenlang de boventoon. De iPhone steekt qua performance en zijn strakke design altijd uit boven andere telefoon merken. Wanneer u besluit een kostbare Apple iPhone aan te schaffen kan het verstandig zijn een beschermende iPhone hoesjes te gebruiken, hiermee bent u altijd verzekerd van een schadevrij toestel. Een hoesje voor uw iPhone dient het toestel tijdens zijn gebruiksduur te beschermen tegen beschadigingen en tegelijkertijd moet een hoesje de iPhone ook zijn praktische functies laten behouden.

Een nieuw iPhone hoesje kopen

Al sinds het uitbrengen van de iPhone 3G zijn deze toestellen niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Elk model van de Apple iPhone die uitgebracht wordt breekt record op record. Met name de constante verbetering op performance maakt de Apple iPhone tot één van de grootste spelers in de smartphone markt.
Naast de constante ontwikkeling van de performance hecht Apple een zeer goed beleid aan het verfraaien van het design van de iPhone's. Zo is na het 3G model continu gezorgd voor een nieuw en spraakmakend design die continu uit aluminium zijn gefabriceerd. Dit maakt de aanschaf van een iPhone kostbaar, met goede iPhone hoesjes= behoudt u daarentegen een hoge tweede hands waarde van uw iPhone toestel.

Een geschikt hoesje

Niet alle hoesjes voor een iPhone is geschikt voor uw model, in het menu kunt u een geschikt hoesje aanschaffen die geschikt is voor uw toestel. Deze besteld u eenvoudig en enkele stappen tegen de goedkoopste internet prijs. Het iPhone hoesje wordt daarnaast ook nog gratis bij u thuisbezorgd.

De verschillende iPhone modellen


Apple iPhone 4 en 4S

In Juni 2010 introduceerde Apple deze opvolger van de iPhone 3G, genaamd de iPhone 4. Deze revolutionaire smartphone zou Apple op de kaart gaan zetten. De smartphone is voorzien met een Apple A4 chip en was destijds een uniek recept.  Op 4 oktober 2011 introduceerde Apple de vernieuwde versie van de iPhone 4 die voorzien was met een snellere A5 chip en een verbeterde interne antenne ontvangst, deze toestellen zijn anno 2015 nog zeer gewild op de tweede hands markt en met een goed iPhone 4S hoesje houdt u een hoge verkoop waarde daarnaast geeft u met leuke iPhone hoesjes ook een persoonlijke smaak mee aan uw iPhone.

Apple iPhone 5, 5S en 5C
Op 12 September 2012 kondigde Apple zijn opvolger aan voor de iPhone 4S, dit nieuwe technisch hoogstandje genaamd de iPhone 5 werd uitgebracht met een nog sneller processor de Apple A6 chip, ook het design van de nieuwe versie was flink onder handen genomen. Met de komst van een nieuw model werden er ook velen unieke en fleurige iPhone hoesjes gefabriceerd.
Een jaar later op 10 September 2013 na het uitbrengen van de 5 kwam Apple met de iPhone 5S, dit toestel gaf sinds jaren de gewenste grote updates. Een betere camera kwaliteit en met een nog sneller processor de Apple A7 chip. Ook voor hoesjes voor de iPhone 5S bent u bij ons aan het juist adres.
Met de introductie van de iPhone 5S kwam Apple met een verrassend extraatje op de proppen ene kleurrijk iPhone 5C model. Dit model zou betaalbaar moeten zijn met een plastic design en met minder krachtige internals als een A6 Apple chip. Deze plastic iPhone bleek zeer kwetsbaar en het is dus verstandig om eens te kijken voor schokabsorberende iPhone 5C hoesjes.

Apple iPhone 6 en 6 Plus
1 jaar na het uitbrengen van de iPhone 5S kondigde Apple op 9 September 2 nieuwe modellen aan in hun succesvolle iPhone lijn. Deze iPhone modellen zijn de iPhone 6 en iPhone 6 plus gaan heten. Beide smartphones zijn opmerkelijk verandert qua uiterlijk en intern. Zo heeft Apple gekozen voor een rond design en een groter scherm formaat namelijk 4,7inch en 5,5inch voor de iPhone 6 plus. Het slanke design gaf in het begin veel negatieve feedback omdat de iPhone in een broekzak makkelijk zou kunnen buigen. Hard plastic of aluminium iPhone 6 hoesjes en iPhone 6 plus hoesjes vlogen over de toonbank.
De nieuwe iPhone 6 modellen zijn uitgevoerd met een super krachtige Apple A8 chip samen met een M8 chip. Ook de camera is flink verbeterd een 8 Megapixel Apple i-sight lens. Een goede bescherming met leuke iPhone hoesjes behoudt ook de verkoop waarde van uw smartphone.

Verschillende hoesjes

Wanneer u zoekt naar geschikte iPhone hoesjes dan is het verstandig om erover na te denken welke bescherming deze moet bieden. Er zijn doorgaans 3 verschillende typen iPhone hoesjes verkrijgbaar. Beschermende cases, portemonnee hoesjes en bumper hoesjes. Elk van deze soort iPhone hoesjes beschermd de iPhone beter dan de andere maar het kan ook de gebruiksvriendelijkheid van de telefoon in het iPhone hoesje verstoren.

iPhone hoesjes en onze service

Voor de perfect bescherming in de vorm van leuke telefoonhoesjes bent u bij ons altijd aan het juist adres. Alle iPhone hoesjes die u in de webshop kan vinden zijn direct uit voorraad leverbaar tegen de scherpste internet prijzen. Wanneer u een leuk hoesje voor uw iPhone heeft gevonden dan besteld u deze binnen enkele eenvoudige stappen zonder een klant account te hoeven aanmaken. Bent u onverhoopt niet tevreden over onze telefoonhoesjes dan kunt u deze zonder reden binnen 14 dagen retourneren waarna u het volledige aankoop bedrag na ontvangst direct teruggestort krijgt.
Lees meer
(0)