Book case iPad Air hoes en iPad 2017 9.7 inch

 

U bent in het bezit van een iPad Air of iPad 2017 9,7 inch en bent u op zoek naar een beschermde hoes voor deze iPad? Dan is een iPad case een uitstekende keuze voor een optimale bescherming tegen schade bij dagelijks gebruik.

Een iPad case beschermd de voor en achterzijde van de tablet optimaal tegen vuiligheid, krassen en deuken in het aluminium design van de iPad. De keuze om een nieuwe iPad hoes te kopen is belangrijk om de waarde van de iPad te behouden, maar een hoes moet ook praktisch in gebruik zijn. En praktisch zijn onze cases zeker! De iPad klikt eenvoudig en stevig vast in de case die tevens is voorzien met uitsparingen voor alle functies zodat u de iPad Air niet constant uit de case hoeft te halen om deze op te laden.

De beschermflap is vouwbaar in verschillende gradaties waarmee u bij het gebruik op tafel of op schoot altijd een goede kijkhoek creëert op het scherm. 
Bovendien leveren wij al onze iPad hoesjes zeer snel, besteld u een nieuwe iPad case op werkdagen voor 17:30 uur, dan verzenden wij deze dezelfde dag nog gratis voor bezorging op daaropvolgende werkdag. Voorkom dus schade aan uw iPad en bestel een hoes bij BestBuyHoesjes.nl.

Lees meer

In prijs verlaagd

Groen uiltje iPad Air book cover

Groen uiltje iPad Air book cover

€24,95 €22,95

Informatie
(0)