Banner category

iPad 2017 en iPad Air hoezen

De iPad Air 1 en de iPad 2017 zijn aan de buitenkant exact gelijk, waardoor de hoezen voor de Air 1 ook passen op de iPad 2017. Niet te verwarren met de iPad pro en Air2 deze hebben net weer een ander formaat nodig.

Wie kiest voor een iPad, kiest voor licht reizen. Dat maakt een iPad hoes dan ook de perfecte accessoire, om uw iPad onderweg te beschermen tegen stoten en krassen. Onderweg zult u namelijk merken hoe fijn en licht deze tablet is. Want u hebt al uw documenten nu altijd bij u, en zelfs in een lichter en nog dunner jasje dan de oorspronkelijke iPad. De iPad hoes geeft daarnaast ook nog eens een geheel nieuw uiterlijk. Naast het verbeterende uiterlijk.

Waarom u kiest voor de iPad Air en iPad 2017

De iPad heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere tablets.  De iPad licht ontzettend lekker in de hand. Ondanks het dunne design voelt deze namelijk toch robuust, terwijl u wel geniet van een lichtgewicht ultradunne tablet, die ook nog eens betere prestaties biedt. Navigeren door het besturingssysteem gaat gemakkelijk en snel en er is eigenlijk geen vertraging in het gebruik van het touchscreen. 

De beste iPad 2017 en Air hoezen

Een iPad Air hoes is onmisbaar wanneer u besluit een iPad Air aan te schaffen. Deze zorgt er namelijk voor dat u uw waardevolle apparaat optimaal kunt beschermen. Zeker wanneer u veel onderweg bent. Uw iPad krijgt dan in uw tas al flink wat stoten te verduren. En als de iPad valt, wilt u natuurlijk dat deze goed is beschermd. Zorg dus voor een iPad hoes die uw tablet kan beschermen tegen stoten en krassen. Wie de iPad optimaal wil beschermen, kiest naast een iPad hoes natuurlijk ook voor een screenprotector tegen krassen op het scherm. Bij Bestbuyhoesjes.nl vindt u verschillende iPad hoesjes. Zo kunt u kiezen welke iPad hoes het beste past bij uw gebruik.

Soorten iPad Air hoesjes

De beste hoes voor iPad stemt u af op uw gebruik. Bent u veel onderweg? Zorg er dan voor dat uw tablet te allen tijden is beschermd tegen schade. Daarnaast zijn er hoezen die ervoor zorgen dat u de iPad in verschillende standen kunt gebruiken. Typt u bijvoorbeeld veel mails of documenten, kies dan voor een iPad hoes die u in een lage stand kunt gebruiken, met een ideale helling voor het gebruik van het toetsenbord. Of misschien beter een hoes met ingebouwd toetsenbord! Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende iPad hoesjes met rotatiestand, waardoor u de tablet gemakkelijk in zowel horizontale als verticale stand kunt neerzetten. Met een bookcase haalt u een iPad hoes in huis die zowel de voorkant als achterkant beschermt. Met de voorkant kunt u zorgen dat uw de iPad in verschillende standen kunt wegzetten, zowel rechtop, als in een kleine hoek voor gemakkelijk werken op de iPad.Verschillende iPad Air accessoires

Naast een iPad hoes, vindt u ook handige accessoires bij Bestbuyhoesjes.nl. Wat dacht u van een handige styluspen voor nog preciezer navigeren? Ook vindt u er verschillende kabels en adapters een autolader, toetsenborden voor de iPad en screenprotectors die anti reflecterend werken, of in de vorm van een sticker die zorgt voor kristalhelder beeld.

Uw iPad hoes snel in huis

Wie kiest voor Bestbuyhoesjes.nl is ervan verzekerd dat het product snel in huis is. In vele gevallen kunnen wij de accessoire diezelfde dag nog verzenden, waardoor u het in de meeste gevallen zelfs de volgende dag al in huis hebt. Bestelt u uw accessoire voor 17.30 op werkdagen, dan verzenden wij het dezelfde dag nog. Zo kunt u dus snel zorgen voor de juiste bescherming van uw iPad. Daarnaast verzenden wij uw bestelling gratis! Omdat wij vinden dat een hoes goed in de smaak moet vallen, heeft u altijd nog twee weken bedenktijd. Zo weet u zeker dat u de perfecte hoes voor uw iPad in huis haalt. Bent u niet tevreden met uw Ipad hoes? U kunt het product altijd terugsturen wanneer het niet is wat u had verwacht of niet aan uw wensen voldoet. Dat is natuurlijk wel zo’n prettig idee!

Heb ik de goede iPad voor deze hoes?

Vraagt u zichzelf af welke iPad heb ik? En weet u niet zeker of een hoes uit deze categorie geschikt is voor uw iPad? Bekijk dan vooraf welk type iPad u heeft waarmee u kunt controleren of de iPad hoes ook geschikt is voor uw model.
De iPad air en iPad 2107 is in zijn vormgeving iets slanker als de iPad Air 2 waarmee u per ongeluk een verkeerde hoes kunt bestellen. Controleer het type iPad met het serienummer aan de achterzijde van uw iPad.

Lees meer
(0)