Roteerbare iPad Air 2 hoes + gratis screenprotector en touchpen

Gratis bij een iPad Air 2 hoesMet een 360 graden roteerbare iPad Air 2 hoes bent u altijd verzekerd van een optimale bescherming tegen beschadigingen op de iPad.

Deze stevige beschermhoezen zijn vervaardigd uit hoogwaardig synthetisch PU kunstleder met als grote voordeel dat deze niet snel scheuren of verkreukelen. De iPad Air 2 hoesis voorzien met uitsparingen voor de knoppen, en toegangspoorten van de iPad Air. Hiermee hoeft u voor het opladen van de iPad Air 2 deze niet steeds uit de hoes te halen.

De iPad Air 2 hoes is voorzien met een 360 graden roteerbaar mechanisme waarmee de iPad in de hoes horizontaal en verticaal gebruikt kan worden. Aan de flap bevindt zich een elastische band waarmee de hoes goed gesloten blijft wanneer deze wordt gesloten.  In deze flap is ook de handige waak en slaap functie verwerkt waarmee het scherm van de iPad Air 2 automatisch dimt wanneer de hoes gesloten wordt, en weer uit dim stand ontwaakt wanneer de hoes geopend wordt.

Bestelt u uw nieuwe roteerbare iPad Air 2 hoes bij BestBuyHoesjes.nl, dan heeft u een ruime keuze uit een breed assortiment hoezen. Bij al onze iPad hoesjes geven wij de optie om gratis een screenprotector en een touchpen bijgeleverd te krijgen, dit is geheel kosteloos en u selecteert deze optie op het productpagina. De iPad Air 2 hoes verzenden wij bovendien gratis binnen heel Nederland en wanneer u de roteerbare hoes voor de iPad Air 2 op werkdagen voor 17:30 besteld, dan heeft u deze de volgende werkdag of op zaterdag al in huis.

Lees meer
(0)